T-TANKA website
RED Bison website
Ravenslo website

t-tanka

ravenslo

our brand: red bison

 vastgoed advies en projectontwikkeling

T-TANKA is onze grondbank. Ze zorgt voor onze toekomstige pipeline, de stroom van toekomstige projecten. Alle concepten worden hierin ontwikkeld, onder de creatieve dynamiek van het RED Bison team, mede onder het management van Anthea Group.

Ravenslo is als voorbeeldproject een smeltkroes tussen historisch karakter en eigentijds no-nonsense design. In deze residentie combineert een historisch karakter  met een eigentijdse nieuwbouw. Door de charmes van deze combinatie kan de koper zich onderscheiden van de typische alledaagse ontwikkelingen en zijn thuis naar een hoger niveau tillen. Anthea Group zorgde via RED Bison voor de identiteit van deze ontwikkeling.

Anthea Group is een holdingvennootschap die participeert in verschillende operationele vennootschappen. Alle ondernemingen uit de groep zijn bouwgerelateerde bedrijven, met als kernactiviteiten verwerven, financieren en ontwikkelen van vastgoed. Ook voor adviesverlening en beheer kan u bij ons terecht. 
T-TANKA (Patrimoniumbeheer) en RED Bison (Projectontwikkeling) zijn commercieel actieve vennootschappen waarin Anthea Group mee het management waarneemt. RED Bison is ons merk. Onze sterktes zetten we in op kleinschalige residentiële ontwikkeling en creatieve partnerships. We realiseerden reeds voor 800 miljoen € projecten in commercieel vastgoed, kantoren en residentiële ontwikkelingen. Zowel de ontwikkeling, bouwcoördinatie als facilitair beheer namen we voor onze rekening.

RED Bison ‘Real Estate Development’ specialiseert zich als projectontwikkelaar in de realisatie van karaktervolle ‘buitenstandaard’ appartementen en en woningen, voornamelijk in de Kempen. Wij zijn een familiaal vertakt team, dat in samenwerking met de meest betrouwbare partners, projecten realiseert die aan de hoogste esthetische en technische eisen van vandaag voldoen.

The horizon is not the limit, our mind is.

We invite you to dream with us.